NAŠI PROIZVODI
VILJA GLOBOKO D.O.O.
Jabolčni kis je v zadnjem času dobil na veljavi, saj ima zdravilne učinke (zniževanje holesterola, zmanjševanje debelosti, zniževanje krvnega tlaka, uravnovešanje prebave, ...). VILKIS - jabolčni kis pa toliko bolj, saj je izdelan iz jabolčnega soka (vina) in ne iz jabolčnega koncentrata (kot pri konkurenci),ki je termično obdelan in izgubi aromatične snovi, vitamine ter barvo. Za končno prodajo se jabolčni kis tipizira (z vodo) na 5% kislosti.
Ekološki jabolčni kis Vilkis
Razredčeni vinski kis Vilkis
Jabolčni kis Vilkis
Alkoholni kis Vilkis
Alkoholni kis Vilkis
Kis za vlaganje Prima
Jabolčni krhlji Vilko
Hruškovi krhlji Vilko
Mešano suho sadje Vilko
Kmetija Šušterič je sodelovala pri projektu: BONITA, NOVA ODPORNA KLUBSKA SORTA JABOLKV SLOVENIJI – OD PRIDELAVE DO TRŽENJA. Cilj projekta je uvedba nove klubske sorte jablane ‘Bonita’ v tržno pridelavo. Sorta je odporna na jablanov škrlup, zato jo lahko pridelujemo z uporabo bistveno manj FFS, kar omogoča sonaravno pridelavo. V času trajanja projekta bomo uvajali sorto na več nivojih. Najprej bomo razvili optimalno tehnologijo pridelave, potem bomo preizkusili različne načine skladiščenja ter nazadnje predvideli enotno strategijo trženja v unikatni embalaži. Rezultat projekta bo nova praksa v pridelavi ter izboljšan proizvod višjega cenovnega ranga.Več o sorti ‘Bonita’ in blagovni znamki BonitaSI, si lahko preberete na: https://bonita.si/.
Kis
- Jabolčni kis
- Vinski kis
- Alkoholni kis
- Kis za vlaganje
- Aromatiziran kis za vlaganje
- Ekološki kis
Sveže sadje
- Jabolke
- Hruške
Suho sadje
- Olupljeni jabolčni krhlji
- Neolupljeni jabolčni krhlji
- Hruškovi krhlji
- Jabolčni čips
Kontakt
- Piršenbreg 61, 8254 Globoko
- +386 (07) 452 10 25
- info@vilja.si
Pošljite nam vprašanje
Kontakt
- Vilja Globoko d.o.o.
- Piršenbreg 21, 8254 Globoko
- +386 (0)41 715 840
- info@vilja.si
Pošljite nam vprašanje
Kmetija Šušterič je sodelovala pri projektu: BONITA, NOVA ODPORNA KLUBSKA SORTA JABOLKV SLOVENIJI – OD PRIDELAVE DO TRŽENJA. Cilj projekta je uvedba nove klubske sorte jablane ‘Bonita’ v tržno pridelavo. Sorta je odporna na jablanov škrlup, zato jo lahko pridelujemo z uporabo bistveno manj FFS, kar omogoča sonaravno pridelavo. V času trajanja projekta bomo uvajali sorto na več nivojih. Najprej bomo razvili optimalno tehnologijo pridelave, potem bomo preizkusili različne načine skladiščenja ter nazadnje predvideli enotno strategijo trženja v unikatni embalaži. Rezultat projekta bo nova praksa v pridelavi ter izboljšan proizvod višjega cenovnega ranga.Več o sorti ‘Bonita’ in blagovni znamki BonitaSI, si lahko preberete na: https://bonita.si/.