NAŠI PROIZVODI

VILJA GLOBOKO D.O.O.

Jabolčni kis je v zadnjem času dobil na veljavi, saj ima zdravilne učinke (zniževanje holesterola, zmanjševanje debelosti, zniževanje krvnega tlaka, uravnovešanje prebave, ...). VILKIS - jabolčni kis pa toliko bolj, saj je izdelan iz jabolčnega soka (vina) in ne iz jabolčnega koncentrata (kot pri konkurenci),ki je termično obdelan in izgubi aromatične snovi, vitamine ter barvo. Za končno prodajo se jabolčni kis tipizira (z vodo) na 5% kislosti.

Ekološki jabolčni kis Vilkis

Razredčeni vinski kis Vilkis

Jabolčni kis Vilkis

Alkoholni kis Vilkis

Alkoholni kis Vilkis

Kis za vlaganje Prima

Jabolčni krhlji Vilko

Hruškovi krhlji Vilko

Mešano suho sadje Vilko

program-razvoja-podezelja

Kmetija Šušterič je sodelovala pri projektu: BONITA, NOVA ODPORNA KLUBSKA SORTA JABOLKV SLOVENIJI – OD PRIDELAVE DO TRŽENJA. Cilj projekta je uvedba nove klubske sorte jablane ‘Bonita’ v tržno pridelavo. Sorta je odporna na jablanov škrlup, zato jo lahko pridelujemo z uporabo bistveno manj FFS, kar omogoča sonaravno pridelavo. V času trajanja projekta bomo uvajali sorto na več nivojih. Najprej bomo razvili optimalno tehnologijo pridelave, potem bomo preizkusili različne načine skladiščenja ter nazadnje predvideli enotno strategijo trženja v unikatni embalaži. Rezultat projekta bo nova praksa v pridelavi ter izboljšan proizvod višjega cenovnega ranga.Več o sorti ‘Bonita’ in blagovni znamki BonitaSI, si lahko preberete na: https://bonita.si/.

Kis

Kis iz naše ponudbe:
  • Jabolčni kis
  • Vinski kis
  • Alkoholni kis
  • Kis za vlaganje
  • Aromatiziran kis za vlaganje
  • Ekološki kis

Sveže sadje

Sveže sadje iz naše ponudbe:
  • Jabolke
  • Hruške

Suho sadje

Suho sadje iz naše ponudbe:
  • Olupljeni jabolčni krhlji
  • Neolupljeni jabolčni krhlji
  • Hruškovi krhlji
  • Jabolčni čips

Kontakt

Pošljite nam vprašanje

Kontakt

Pošljite nam vprašanje

Kmetija Šušterič je sodelovala pri projektu: BONITA, NOVA ODPORNA KLUBSKA SORTA JABOLKV SLOVENIJI – OD PRIDELAVE DO TRŽENJA. Cilj projekta je uvedba nove klubske sorte jablane ‘Bonita’ v tržno pridelavo. Sorta je odporna na jablanov škrlup, zato jo lahko pridelujemo z uporabo bistveno manj FFS, kar omogoča sonaravno pridelavo. V času trajanja projekta bomo uvajali sorto na več nivojih. Najprej bomo razvili optimalno tehnologijo pridelave, potem bomo preizkusili različne načine skladiščenja ter nazadnje predvideli enotno strategijo trženja v unikatni embalaži. Rezultat projekta bo nova praksa v pridelavi ter izboljšan proizvod višjega cenovnega ranga.Več o sorti ‘Bonita’ in blagovni znamki BonitaSI, si lahko preberete na: https://bonita.si/.